opc_loader
Winkelwagen
Veilig betalen

Facebook
 

Glazen pot met deksel

Artikelnr: Dema-pot-sorteren

Geschikt om 4 barbondog sorteerbuisjes in op te bergen

2,50
Voorraad
Voorraad:
  79  items

Glazen pot met deksel

Deze pot is van goede kwaliteit met dik glas. 
Geschikt om 4 sorteerbuisjes overeenkomstig de Knpv norm in te waren.
De deksel sluit goed af.

Ook te gebruiken voor opslag van geurmateriaal.

De bruikbaarheid is eerst door ons zelf uitgeprobeerd en inmiddels aan meerdere professionals geleverd. 

Waar staat Barbondog voor?

 

Barbondog is voortgekomen uit het niet kunnen vinden van specifieke trainingsmaterialen voor speur- en detectiehonden op de reguliere markt, welke aan onze wensen voldoen. Hierop zijn wij vervolgens zelf kwalitatief goed trainingsmateriaal gaan ontwikkelen.

In eerste instantie maakten we de producten voor het trainen van onze eigen honden. Aan de hand van de resultaten, kwam er vraag naar de door ons ontwikkelde trainingsmaterialen. 
Om aan de vraag naar de inmiddels, standaard Barbondog producten te kunnen voldoen en de ontwikkeling van maatwerkproducten, is Barbondog ontstaan.
Om tot een kwalitatief goed eindproduct te komen, wordt het trainingsmateriaal in de praktijk getest. Wensen en ervaringen van klanten worden ter harte genomen in de ontwikkeling en verbetering van onze producten.

Al de Barbondog producten worden in eigen beheer ontwikkeld en gemaakt al dan niet als maatwerk. Hierdoor is de voorraad klein en ontkomen we niet aan levertijden van de producten. Het is ons streven de levertijden zo kort als mogelijk te houden. 

De producten “standaard en maatwerk” van Barbondog worden gebruikt door bedrijven zoals: Het Twickerveld op o.a. de luchthaven Schiphol. Tevens door speurhondenscholen zoals Speursgewijs en hun cursisten, opleidingscentrum van o.a. detectiehonden Scent Imprint, trainers binnen de Knpv en cursisten bij hondenscholen zoals hondenschool Joy.

Barbondog is tevens ondersteunend bij de praktijktraining van Libra Communications bij haar opleidingen. Verzorgt tevens demonstraties met honden en adviseert bij de training van speur- en detectiehonden.

Barbondog staat voor kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Glazen pot met deksel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Glazen pot met deksel


Laatst bekeken items