opc_loader
Winkelwagen
Veilig betalen

Facebook
 
Promotie
Tricorp

Tricorp

Tricorp Workwear

Tricorp Textiles Europe BV is een Nederlands textielbedrijf dat een complete lijn werkkleding heeft ontwikkeld. Tricorp staat voor representatieve werkkleding met draagcomfort en kwaliteit.

Verantwoord en kwaliteit

Tricorp Workwear biedt uitgebreide kledingpakketten met onder andere jassen, broeken en poloshirts. De kleding wordt op een verantwoorde manier in Azië en in Europa geproduceerd. Tricorp is lid van de Fair Wear Foundation, een organisatie die streeft naar goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie in landen waar kleding wordt geproduceerd voor de Europese markt.

Kledinglijnen

Naast een Workwear lijn voert het bedrijf een hospitality lijn en een casual lijn.

  • De workwear bestaat uit sterke, duurzame, comfortabele en eigentijdse kleding. Hieronder vallen veiligheidsschoenen, signalisatiekleding, werkbroeken, etc.
  • De casual lijn bestaat uit duurzame producten van hoge kwaliteit die een casual look hebben. Te denken valt aan T-shirts, bodywarmers en overhemden in diverse kleuren en ruime maatranges.
  • De hospitality lijn bestaat uit bovenkleding die verfijnder is gestileerd, met een ruim scala aan kleuren en in dames- en herenuitvoeringen.

 

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1